Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama u beogradu

Muškarac izvadio pištolj na terasi kafića, nastao totalni kaos: "Tko je dirao moju ženu!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Interventna policijska patrola uhitila je muškarca koji je u na terasi kafića u beogradskom naselju Palilula izvadio pištolj i uperio ga u grupu gostiju.

Grupa gostiju kafića u beogradskom naselju Palilula u trenu se razbježala kada im je prišao jedan muškarac i u njih iznenada uperio pištolj. 

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom Danke Ilić u selu Zlot umrla u mjestu Zlot Majka osumnjičenog za ubojstvo dvogodišnje Danke iznenadno preminula Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

Okupljeni muškarci su popadali jedni preko drugih, oni spretniji su uspjeli odmah pobjeći, dok su ostali potrčali nakon što su se pridigli s poda. Muškarac s pištoljem nastavio je trčati za jednim od njih, no ubrzo ga je uhitila interventna policijska patrola. Riječ je o 45-godišnjaku kod kojeg je policija pronašla i pištolj.

Metež se vidi na snimci koju je objavio portal Pink.rs, a taj portal tvrdi da da je muškarac s pištoljem u ruci vikao: "Tko je dirao moju ženu!"

Ozlijeđenih u ovom incidentu nije bilo, a osumnjičenom muškarcu određen je pritvor od 48 sati. Pritvor je zatražilo tužiteljstvo zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti da ponovi kazneno djelo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene