Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odustaju od uređenja

Murdochov News Corp prodaje svoje sjedište u Londonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
News International, britanski dio News Corpa medijskog magnata Ruperta Murdocha, prodaje svoje sjedište u londonskoj četvrti Wappingu.

News International tako je odustao od planova uređenja lokacije od oko 60.000 četvornih metara gdje se izdavao i list News of the World.

'Većina osoblja News Internationala iz Wappinga sada je preseljena na trg Thomasa Morea, a ostali će biti premješteni do kraja 2011.', priopćila je tvrtka. 'Uslijed toga, i u svijetlu trenutnog stanja na tržištu, News International je odlučio da neće preuređivati svoju lokaciju u Wappingu'.

Tvrtka je i ranije pokušala prodati tu nekretninu čija je vrijednost znatno porasla otkako ju je Murdoch kupio osamdesetih godina prošlog stoljeća. Od posljednjeg pokušaja prodaje tvrtka je odustala 2008. rekavši da će djelatnike iz drugih ureda preseliti u preuređeno sjedište u Wappingu. Tada se govorilo da je vrijednost objekta i zemljišta oko 324 milijuna dolara. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu" Slika nije dostupna Objavio ispriku Murdoch: Žao nam je zbog svih teških prijestupa

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene