Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skupocjene olupine

Multimilijunski sudar osam Ferrarija, Lamborghinija, Mercedesa...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najskuplji sudar koji se vjerojatno ikada dogodio, u olupine je pretvorio 14 luksuznih automobila.

Na autocesti Chugoku u blizini Shimonoseki na jugozapadu Japana jučer se na putu prema moto festivalu sudarilo 14 automobila, točnije osam Ferrarija, tri Mercedesa, Lamborghini i dvije Toyote, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba

>> Plavuša Bentleyjem udarila Ferrari, Porsche, Mercedes i Aston Martin

Neki od najpoželjnijih svjetskih automobila završili su u olupinama, a njihovi dijelovi rasuli su se po autocesti. U bolnici je završilo deset vozača, koji su u nesreći zadobili ogrebotine i posjekotine. Srećom, nitko nije teže ozlijeđen. No, nastala šteta se procijenjuje na više milijuna američkih dolara.

Prema prolaznicima, u trenutku sudara auti su se kretali brzinom od oko 150 kilometara na sat. Policija je kazala kako vjeruje da se nesreća dogodila dok se jedan vozač pokušavao prestrojiti te udario u barijeru na cesti, okrenuo se, a u njega su se zaletjela ostala vozila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene