Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga oko gušenja prosvjeda

Mubaraku produljen pritvor za 15 dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Egipatski glavni tužitelj odlučio je bivšem predsjedniku Hosniju Mubaraku produljiti pritvor za 15 dana, u sklopu istrage o gušenju prosvjeda protiv egipatskog režima.

'Glavni državni odvjetnik Abdel Megid Mahmud odlučio je bivšem predsjedniku Hosniju Mubaraku produljiti pritvor za 15 dana radi potreba istrage', ističe agencija. Glasnogovornik državnog tužiteljstva Adel Al-Sajd, kako prenosi Mena, rekao je pak da su članovi tužiteljstva u petak posjetili bolnicu u Šarm el-Šeiku, gdje se Mubarak liječi od 12. travnja i gdje je u pritvoru, kako bi nastavili saslušanje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još uvijek u bolnici Mubarakovo stanje nestabilno Slika nije dostupna U Sharm el-Sheikhu Mubarak u bolnici, srčani udar usred ispitivanja

>> Mubarak će biti prebačen u vojnu bolnicu

Mubarak (82) koji je 11. veljače, nakon trideset godina provedenih na vlasti, svrgnut u uličnim prosvjedima, primljen je u bolnicu pošto je saslušan u sklopu istrage o gušenju prosvjeda u siječnju i u veljači, u kojima je 846 osoba poginulo, po službenim podatcima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene