Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loše prognoze

Mubaraku dva puta stalo srce, oživljavaju ga defibrilatorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši egipatski predsjednik Hosni Mubarak pao je danas u komu, izvijestio je lokalne i strane medije glasnogovornik egipatskog ministarstva unutarnjih poslova.

"Mubarak je danas pao u punu komu. Njegova dva sina, Gamal i Alaa podnijeli su zahtjev zatvorskim vlastima da ih preseli pored njega, što su im zatvorske vlasti i odobrile. Njegovo stanje se pogoršava od trenutka izricanja presude, uz probleme visokog tlaka, problema s disanjem i nepravilnog rada srca", rekao je Alaa Mahmoud, navedeni glasnogovornik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gostovao u Dnevniku Nove TV Cvrtila: Malo je čudno da je kemijski napad u Siriji izveden baš sada Slika nije dostupna Kaos se nastavlja Egipat: ElBaradeiju će suditi jer je podnio ostavku

>> Mubarak je 'kritično, ali stabilno'

Mubarakov odvjetnik podnio je zahtjev da ga se premjesti iz ćelije u privatnu bolnicu, prenosi CNN. Agencija AP prenosi kako liječnici Mubaraka oživljavaju i defibirilatorom.

'Mubaraku je srce stalo dva puta. Liječnici su morali primijeniti defibrilator. Malo je svjestan, malo nije i odbija hranu', rekao je neimenovani izvor.

Mubarak se nalazi u zatvorskoj bolnici u Kairu od izricanja presude u kojoj je osuđen na doživotnu kaznu zatvora, zbog ubojstva pro-demokratskih prosvjednika prošle godine. Mubarak je bio u velikim zdravstvenim problemima i prije suđenja, a u sudnicu je ulazio na pokretnoj ležaljki.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene