Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umrla još 80-ih godina

Mrtvu majku 20 godina držala u zamrzivaču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Staricu od 83 godine privela je na ispitivanje policija okruga Kent jer je mrtvo tijelo svoje majke stavila u zamrzivač i tamo ga držala punih 20 godina.

Daulat Irani prijavljena je zbog spremanja tijela svoje majke Gulbai Freedoon Murzan, koja je umrla još 80-ih godina prošlog stoljeća. Njezini susjedi izjavili su za Daily Mirror kako je to vjerojatno učinila iz straha od istrage imigracijskih službi. I službeno je potvrđen identitet preminule, koja je rođena 1901. godine. 'Njezina je smrt prije nejasna nego sumnjiva. Njezina kći nije uhićena, već je samo objavljen obavijesni razgovor', izjavio je glasnogovornik lokalne policije.

Pročitajte i ovo Zdravstvo u Zadru - 4 Tko je odgovoran? Snimila dramatičan razgovor s liječnikom, odgovor ju je šokirao: "Da je to bila vaša mama, što biste učinili? Pitam vas kao čovjeka!" Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist"

'Vrlo draga starica'

Susjedi kažu kako je Irani vrlo draga starica, koja doduše nije mnogo govorila o svojem privatnom životu. 'To je sve svojevrstan šok. Odjednom je mnoštvo policijskih automobila stiglo pred njezinu kuću, a forenzičari u punoj opremi upali su u kuću', opisao je dramatične trenutke susjed Ray Dyson.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene