Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarnost u Švedskoj

Mrkva izrasla kroz prsten izgubljen prije 16 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šveđanka koja je izgubila svoj vjenčani prsten prije 16 godina iznenadila se kada ga je pronašla na mrkvi izrasloj u njezinom vlastitom vrtu.

Gospođa Lena Paahlsson svoje je vjenčani prsten, prije pronalaska, posljednji put vidjela 1995. godine kada je pripremala jelo. Skinula ga je s prsta i odložila ga na kuhinjski stol, no prsten je nestao.

Pročitajte i ovo Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi Ilustracija Čeka se ratifikacija Švedska korak bliže NATO-u: Poznato kada će ključna zemlja glasati o pristupanju

Lena, koja živi na farmi u Švedskoj, tražila ga svugdje, čak je inzistirala na podizanju pločica kako bi ga pronašla, piše Dagens Nyheter.

>> Ženin vjenčani prsten našao na smetlištu!

U listopadu ove godine, kada je brala posljednje mrkve u vrtu odjednom je vidjela kako se na jednoj nalazi njezin prsten nestao prije 16 godina.

Obitelj vjeruje kako je prsten pao u sudoper 1995. te se pomiješao s korom krumpira kojom su kasnije hranili ovce. Kako se zemlja gnoji izmetom ovaca vrlo je moguće da je na taj način i prsten završio u vrtu u kojem su rasle mrkvice.

Iako joj je prsten sada mali, Lena je kazala kako će ga dati proširiti. 'Već sam bila izgubila nadu. Sada, kada sam pronašla prsten, želim ga ponovno koristiti', zaključila je Lena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene