Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na visini zadatka

Možete li na ovoj fotografiji uočiti dječaka koji se utapa? ONA MOŽE i spasila ga je

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video objavljen na YouTube-u skrenuo je pozornost na opasnosti koje sa sobom nosi kupanje najmlađih bez nadzora.

Video objavljen na YouTubeu koji prikazuje dijete koje se gotovo utopilo još jednom je skrenuo pozornost na opasnost kupanja najmlađih bez nadzora, čak i u bazenu prepunom ljudi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Svaka čast Iz hladne vode izvukli nepomičnog muškarca: Neustrašivi maloljetnici brzom reakcijom spasili život Bazen, ilustracija (Foto: Getty) gurnuo ga osmogodišnjak Dječaci provalili na bazen, stariji (10) se utopio: Nitko ih nije čuo jer je zaštitar gluhonijem

Nije poznato gdje je snimljen video dječaka koji je u panici jedva držao glavu iznad površine vode. Srećom, pomogla mu je članica spasilačke službe koja je, čim ga je uočila, uskočila u bazen i u roku 10 sekundi ga izvlačila na sigurno.

17-godišnjak se utopio, prijatelj ga vukao do obale pa 'izgubio' tijelo

Video je naglasio još jednu stvar - koliko je teško uočiti kada je netko u opasnosti čak i kada je okružen drugim ljudima. Jer sve mže izgledati kao tek malo prskanja. Prema podacima stručnjaka za sigurnost u vodi, gotovo polovica djece koja se utope budu tek dvadesetak metara udaljena od roditelja ili drugih odraslih osoba.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene