448295
448295
448295
448295
448295

OBIŠAO DRŽAVNE SLUŽBE Kad ti šeik dođe u inspekciju, a tebe nema na poslu

Ovim je posjetom šeik htio odaslati snažnu poruku zaposlenima u javnom sektoru.

 
 
 
 
Šeik Mohamad Bin Rashid al Maktoum (Foto: Dubai Media Office)
Šeik Mohamad Bin Rashid al Maktoum (Foto: Dubai Media Office)

Jučerašnji dan nije baš bio najbolji za neke djelatnike javnog sektora u Dubaiju. Naime, kao što mu je običaj, šeik Mohamad Bin Rashid al Maktoum, potpredsjednik i premijer Ujedinjenih Arapskih Emirata i vladar Dubaija nenajavljen je otišao u inspekciju nekih odjela državnih tvrtki.

Međutim, na snimci koju je objavio Dubai Media Office, vidi se kako je spomenuti šeik jedina osoba u uredu.

Inspekcija je započela u 07:30 ujutro kada je šeik očekivao da na poslu budu rukovoditelji odjela, a nedjelja je, inače, normalan radni dan u Emiratima.

'Šeik definitivno želi poslati poruku. Pravovremenost počinje od vrha, nećemo ništa djelatnicima kad im ni šefova nema', kaže šefica ureda za medije Dubaija.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se