Obavijesti Video Pretražite Navigacija
96 požara u 12 dana

Pokraj Mostara uhićena dvojica piromana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bosanskohercegovačka je policija na području Mostara uhitila dvojicu piromana dok požari i dalje nastavljaju nezaustavljivo gutati nisko raslinje i šumu u okolici grada.

Pripadici policije su u naselju Vrapčićima otkrili da 54-godišnjak i 58-godišnjak podmeću požare. Po riječima policijskog glasnogovornika Srećka Bošnjaka, piromani su uhićeni i bit će procesuirani.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

>> Vatrogasci ne uspijevaju ugasiti dva velika požara na području Mostara

Policiji je bilo sumnjivo što je u samo 12 dana kolovoza na području Mostara zabilježeno 96 požara. Zbog toga su započeli temeljitu istragu o eventualno namjernom podmetanju požara. "Ima još nekih slučajeva i privođenja zbog podmetanja požara. Smatramo da je ljudski faktor doprinio nastanku požara na više lokacija u Mostaru, kako nemarom tako i namjerom", kazao je Bošnjak.

I u nedjelju je bilo aktivno požarište u teško pristupačnom planinskome predjelu u mjestu Kuti podno planine Velež, a gorjelo je i u južnom dijelu grada. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene