Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

MONSTRUOZNO: Porodili ženu carskim rezom, ukrali bebu i rekli joj da je sve umislila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizarni slučajevi porođaja zabilježeni su na jugu Brazila u proteklih mjesec dana. Dvijema ženama koje su rodile carskim rezom, rečeno je kako su trudnoću umislile, a bebe su nestale.

Kad se Claudia Aparecida Lopes (30) probudila iz anestezije nakon carskog reza i porođaja, uslijedio je šok. Liječnici su joj rekli kako je trudnoću samo umislila, a bebi nije bilo ni traga. Njezin suprug, Alexandro Donizete Alves (23), pozvao je policiju.

Pročitajte i ovo Jair Bolsonaro Zavjera za vojni udar Policija istražuje bivšeg predsjednika: Zanima ih zašto je proveo dvije noći u mađarskoj ambasadi Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

Taj zastrašujući događaj zabilježen je u bolnici Alto Paranaibi na jugu Brazila.

ZAPANJUJUĆI PODACI: 45 Amerikanki tvrdi da su BEZGREŠNO začele

"Supruga mi je napravila test na trudnoću kod liječnika i bio je pozitivan. Dogovorili smo prijem kod liječnika, on je potvrdio trudnoću te nam čak i rekao kako se radi o dječaku. Platili smo prednatalni tretman i odlazili na snimanja ultrazvukom. Tijekom jednog od tih skeniranja, liječnik nam je rekao kako porođaj neće biti izvediv prirodnim putem već da će dijete morati poroditi carskim rezom", rekao je Alves.

Lopes je prešla na strogo kontroliranu prehranu i unosila je u organizam dovoljne količine vitamina, sve ono što je normalan proces za trudnice. Alves niti trenutka ne dvoji o trudnoći te priču liječnika nakon carskog reza smatra čistom laži, prenosi Daily Mail.

"Ako je ta trudnoća bila psihološka, kako to da sam onda ja pratio čitav proces? Ako je to istina, onda mora da i ja imam psihičkih problema, jer sam vidio dijete na ultrazvuku baš kao i liječnik", zaključio je Alves.

Policija je pokrenula istragu oko incidenta i pregledat će svu raspoloživu bolničku dokumentaciju. U međuvremenu, novorođenom djetetu nema ni traga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene