Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Obitelj poput bilo koje druge"

Prava moderna obitelj: Tinejdžer porodio vlastitog sina iz veze s 31-godišnjakinjom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžer koji je u vezi sa ženom gotovo dvostruko starijom od njega postao je otac sa samo 16 godina, a svog je sina sam porodio.

Jack Fucile, 18-godišnji Britanac imao je samo 16 godina kad je upoznao 31-godišnju Kathleen Martin koja je ostala trudna nedugo nakon što se par upoznao online.

Pročitajte i ovo Ilustracija PROSVJED U SREMSKOJ MITROVICI "Rodilište, a ne mučilište": Jeziva iskustva rodilja digla Srbiju na noge U Teksasu su rođene šestorke u samo 9 minuta! Dvije djevojčice i četiri dječaka U samo 9 minuta rodila šestorke! Šanse da se to dogodi su 1:4,7 milijardi

Njihova veza naišla je brojne kritike, ali oboje uporno ponavljaju kako su obitelj poput bilo koje druge.

Kathleen je uz malenog Jaya, majka i 13-godišnjaka i 5-godišnjakinje s kojima se njen odabranik izvrsno slaže. 16-godišnji Jack bio je radnik na parkiralištu kad je upoznao Kathleen te je ubrzo napustio školu.

Jack i Kathleen stigli su u bolnicu nakon što je Kathleen osjetila jake bolove, no ubrzo su je otpustili te se par vratio kući. Odmah po povratku pukao joj je vodenjak, no Jay se nije dao smesti te je samostalno porodio dijete, piše Daily Mail.

"Kad se rodilo, dijete je bilo plavo, no Jack ga je umotao u ručnik i protrljao mu lice nakon čega je poprimio normalnu boju. Jay se već rodio kad su bolničari stigli. Bio je to instinkt", kaže Kathleen.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene