Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brza zamjena

Mladoženja dobio epileptički napad pa se mladenka udala za gosta na svadbi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladenka se naljutila jer nije znala za zdravstveno stanje svog budućeg supruga i odlučila da on ipak nije najbolji izbor.

Indijska mladenka udala se za gosta na svadbi nakon što je mladoženja dobio epileptički napad, prenose indijski mediji po kojima je policija nakratko zadržala dva gosta na vjenčanju na sjeveru Indije nakon što je izbio sukob zbog zamjene mladoženje.

Pročitajte i ovo Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji Leopard Viralna snimka VIDEO Dječaku u ured ušetala velika zvijer, fantastična reakcija spasila mu život

Tijekom prvog dijela svadbenih svečanosti razmjene cvjetnih vijenaca Jugal Kishore (25) dobio je epileptički napad i pao na pod u gradu Rampuru.

Charles Manson se ipak ne ženi, ona je htjela samo njegovo tijelo

Indira, 23-ogodišnja mladenka razljutila se što nije znala za njegovo zdravstveno stanje i kazala kako će se umjesto za njega udati za rođaka svoga šogora koji je bio uzvanik na vjenčanju.

Gost se suglasio s prijedlogom i svečanost razmjene cvjetnih vijenaca se nastavila s novim mladoženjom a svadbeni ritual dovršen je hodanjem para oko svete vatre sedam puta.

Kishore, koji je u međeuvremenu bio na pregledu u bolnici, vratio se na vjenčanje i otkrio da je ostao bez mlade. Izbila je svađa koja je postala je nasilna pa je pozvana i policija, no nakon toga strasti su se smirile. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene