Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svijet je maleno mjesto

Mladić stigao na stažiranje kod vatrogasaca: Kada je otkrio tko je njegov mentor, nije mogao vjerovati

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Mladić je mislio da se prvi put susreće s vatrogascima kada je stigao na stažiranje u njihov odjel. Ubrzo se ispostavilo da ga je jedan od njih porodio. I to ni manje ni više, nego njegov mentor.

Na Novu godinu prije 18 godina Lateshia Hall je dobila trudove dva dana prije zakazane indukcije. Dok je obavljala nuždu, trudovi su počeli jačati.

Njezina majka je nazvala hitnu pomoć, a odazvali su se i vatrogasci iz Knoxvillea jer je bebina glava već bila vani.

Tko je tada mogao znati da će se beba i vatrogasci koji su je porodili 18 godina kasnije sresti i raditi zajedno.

O’Tavais (OT) Harris primljen je u ljetni program plaćenog stažiranja, a već prvoga dana na poslu otkrio je kroz razgovor s jednim vatrogascem da su povezani.

Mark Willbanks, pomoćnik zapovjednika, brzo je doveo sjećanja u red.

On i kolega mu Kevin Faddis iz vatrogasne postrojbe u Knoxvilleu pomogli su prije 18 godina tijekom poroda, a bebi su presjekli i prerezali pupčanu vrpcu te s majkom pričekali dok nije stigla hitna pomoć da odveze nju i, kako se brzo otkrilo, bebu OT-ja u bolnicu.

Otkriće da je njegov mentor pomogao njegovoj majci pri njegovu porođaju razveselila je obojicu, kao i gospođu Hall nakon što je OT provjerio s njom neke detalje i razmijenio fotografije kako bi sklopili cijeli mozaik čiji su se važni dijelove slučajno otkrili u razgovoru s vatrogascima, piše goodnewsnetwork.org.

Iako OT-ja ne zanima gašenje požara ili porađanje djece, bio je vrlo sretan zbog prilike za stažiranje te mogućnosti da zahvali dvojici muškaraca koji imaju jedinstveno mjesto u njegovoj životnoj priči.

Pročitajte i ovo Kolone vozila u smjeru mora - 8 Stanje na cestama VIDEO/FOTO Gužve na putu do mora, strpljenje je glavno gorivo: Pogledajte kako izgleda situacija iz zraka

Pročitajte i ovo Dubrovnik Forum 2023. - 23 Dubrovnik Forum Plenković na jugu u međunarodnom društvu: ''Hrvatska će pomoći Ukrajini''

OT planira studirati engleski jezik i nada se da će raditi u obrazovnom sustavu.

 

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene