Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji akcije

Policija otkrila detalje uhićenja Ratka Mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Svaka čast, našli ste onoga kojeg ste tražili', kazao je Mladić policajcima kad su mu upali u kuću.

Ministar policije Ivica Dačić otkrio je detalje uhićenja Ratka Mladića. Kazao je kako u akciji nisu sudjelovale strane službe već da ga je uhitio MUP Srbije. Kazao je kako je lokacija u selu Lazarevo prvi put pretresena jučer kada su pretresli četiri kuće Mladićevih rođaka koje su pratili nekoliko mjeseci. Potvrdio je kako Mladić nije pružao nikakav otpor prilikom uhićenja te da nije koristio lažni identitet već je kod sebe imao osobnu kartu koja je istekla.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TVRDI DA JE BIO UCJENJEN Otkriveni novi detalji stravičnog zločina u Srbiji: Ispitan glavni osumnjičeni, prvo priznao nedjelo pa se onda branio šutnjom? Slika nije dostupna napadači privedeni Objavljeni detalji okršaja u Sesvetama: Muškarac teško ozlijeđen, prvo su ga pokušali pregaziti, a onda zapucali...

>> Počelo saslušanje Ratka Mladića

>> Mladiću plaću davala EU?

'Kada je policajac ušao u kuću i pitao ga da li je on Ratko Mladić, on je odgovorio: 'Svaka čast, našli ste onoga kojeg ste tražili', naveo je ministar policije, a prenosi Blic. Dačić je kazao kako se Mladić nije kretao po selu i nitko ga nije viđao te da je živio u 'veoma teškim financijskim i životnim uvjetima'.
'Točno je da mu je zdravlje narušeno, d a mu je desna ruka djelomično oduzeta i da je prema vlastitim riječima, više od 10 godina nije posjećivao liječnika. 'Sad je pod stalnim liječničkim nadzorom i na sudu je da odluči što dalje', kazao je Dačić.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene