Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zafrkancija završila tragično

Mladić poginuo 'surfajući' na kauču po cesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić iz Kanade postao je prva žrtva novog internetskog ludila nazvanog 'surfanje kaučem' (couch surfing). Mladić je poginuo 'surfajući na kauču privezanom za automobil na cesti pored Quebeca.

Dvosjed na kojem se vozio, prešao je u suprotni prometni trak, nakon što je vozač automobila izgubio kontrolu nad situacijom. Iz suprotnog smjera je na 22-godišnjeg Françoisa Halléa naletio drugi automobil i nanio mu ozljede opasne po život.

Pročitajte i ovo Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta" Slika nije dostupna Očekuje se zahlađenje Val vrućine odnio 34 života na istoku Kanade

>> Daskanje na vodi na barskom stolcu!

Njegov 21-godišnji prijatelj i vozač, pobjegao je s mjesta nesreće. Uhićen je i optužen za opasnu vožnju, uzrokovanje nesreće sa smrtnom posljedicom, bijeg s mjesta nesreće i kriminalni nemar, piše Daily Mail.

Hallé je umro kasnije u bolnici od posljedica teških ozljeda. Koliko je opasna i suluda navedena aktivnost, pogledajte u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene