Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragična greška

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA Umjesto cure ubio političarku iz Srbije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladen Danilović se prije tragičnog događaja posvađao s djevojkom, zatim se vratio u hotel s lovačkom puškom i ušao u pogrešnu sobu.

Biljana Paić (40), pomoćnica predsjednika općine Vrbas u Srbiji i majka troje djece greškom je ubijena u petak navečer u mjestu Prisoje nadomak Jezera kod Ribnika hicem iz lovačke puške.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Kako su objasnili iz CJS Banja Luka, nesretna žena je u okviru službenog posjeta jugozapadnom dijelu Republike Srpske prenoćila u svadbenom salonu 'Apolon' u Prisoju, vlasništvo Dušana Šaina, načelnika općine u Jezeru.

Zatekla muža kako je vara pa ljubavnicu bacila u provaliju!

Nju je oko tri sata ujutro, na spavanju ubio Mladen Danilović (30) iz Đumezlija kod Jezera. Prema neslužbeno informacijama, mladić je naoružan lovačkom puškom razvalio vrata njene sobe, pucao prema krevetu i upucao je u glavu dok je spavala.

Ljubomorni Danilović je, nakon što je shvatio da je greškom hicem u glavu ubio nedužnu vrbasku dužnosnicu, izvršio samoubojstvo. Ispalio je hitac sebi u predjelu glave. On se prethodno, oko ponoći, posvađao sa svojom djevojkom iz Kotor Varoši koja radi u Apolonu, a zatim se, tri sata kasnije, vratio u hotel s lovačkom puškom u rukama i popeo na kat.

Inače, Danilovićeva djevojka po imenu Bojana, konobarica u ovom svadbenom salonu, svake je večeri spavala u sobi u kojoj je počinjen zločin, osim kobne noći kada je u sobi prenoćila Biljana. U posjet Prisojama s njom su bila još dvojica dužnosnika lokalne samouprave.

Kako su nam rekli u središtu Jedinstvene Srbije u Vrbasu, Biljana je zadužena za oblast zaštite životne sredine i prije nešto više od mjesec dana imenovana je na dužnost pomoćnice predsjednika općine, a u Jezeru je bila u službenom u uzvratnom posjetu kako bi dogovorila održavanje Vrbaških dana u Banjoj Luci. Ostali članovi izaslanstva su trenutačno u konzulatu Srbije.

'Bila je udana, a sa suprugom ima jednog sina i dvije kćeri. Povod dolaska predstavnika iz Srbije bio je uručivanje pozivnica kolegama u RS povodom susreta Krajišnika s ovih prostora, a koji se trebao održati u Vrbasu', kažu njezini poznanici.

S druge strane, 30-godišnji ubojica, za kojega svi mještani imaju samo riječi hvale, bio je u ljubavnoj vezi sve do Nove godine, kada su stvari i krenule po zlu. Valjda pri pokušaju mirenja, Mladen i Bojana su večer prije viđeni u jednom obližnjem kafiću kako sasvim mirno razgovaraju i piju kavu. Što se u međuvremenu dogodilo, nikom nije bilo jasno. Sumnja se da je svemu pridonio i alkohol. (VLM)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene