Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije mu bilo spasa

"Nijedan pogled nije vrijedan...": 19-godišnjak fotografirao kanjon pa upao u njega

Jonathan Fielding
Jonathan Fielding Foto: Screenshot/GoFundMe
19-godišnjak je u subotu otišao s prijateljima na izlet, ali kući se nije vratio. Njegova sestra napisala je dirljivo upozorenje za sve koji vole planinariti i istovremeno fotografirati.

Jonathan Fielding (19) izgubio je život dok je pokušavao snimiti što bolji pogled na kanjon u američkoj saveznoj državi Uti. Približio se rubu, okliznuo i pao preko ruba s visine od oko 90 metara u subotu oko 17 sati, kazale su lokalne vlasti.

Policija je mladićevu smrt proglasila nesrećom, a Jonathanova sestra na društvenim je mrežama napisala kako se ničega nije bojao, prenosi Independent.

"Nijedan pogled nije vrijedan..."

"Jonathan je mislio da je nepobjediv. Bio je tako mlad, sretan i pun života. Ništa ga nije plašilo. Nije mu se trebalo ovo dogoditi. Nije dobar osjećaj biti u svijetu u kojem on ne postoji, dala bih sve da se možemo zamijeniti", napisala je na Facebooku Rebecca Fielding i upozorila sve koji planinare i bave se fotografijom: "Nikad ne vjeruj tlu na rubu litice!"

Pročitajte i ovo Ilustracija Tenzije u porastu Iran zaprijetio: ''Nećemo oklijevati s odgovorom''

"Nijedan pogled nije vrijedan tvog života. Nijedan pogled nije vrijedan patnje koju će tvoja obitelj i prijatelji prolaziti. Nijedan pogled nije vrijedan da spasioci riskiraju svoje živote dok pokušavaju spasiti ljude ili samo izvući njihova tijela", dodala je Rebecca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene