Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nedostatak diplomacije

Mitt Romney kritizirao pripreme OI u Londonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Republikanski kandidat za Bijelu kuću Mitt Romney iskritizirao je organizaciju Olimpijskih igara govoreći o 'zbunjujućim' informacijama o sigurnosti i radnim uvjetima, što bi se moglo ocijeniti kao nedostatak diplomacije.

'Teško je reći kako će se to završiti', rekao je kandidat na američkim predsjedničkim izborima 6. studenog za mrežu NBC News iz Londona, gdje će sutra nazočiti svečanom otvorenju Olimpijskih igara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Krađa u Parizu Iz vlaka nestala torba o kojoj ovise životi tisuća ljudi: "Sadrži osjetljive podatke" Olimpijska baklja - 1 sportski događaj godine Jedan će Hrvat ponovo nositi olimpijsku baklju: "To je velika čast, to se događa jednom u životu"

>> Blamaža: Priznali da ne mogu osigurati dovoljan broj ljudi za Olimpijadu!

'Neke stvari prilično zabrinjavaju, informacije o privatnoj zaštitarskoj tvrtki koja nema dovoljan broj radnika, štrajk osoblja useljeničkog ureda i carinika koji se navodno sprema - sve su to dakako stvari koje baš ne ohrabruju', rekao je Romney.

Romney, nekadašnji poslovni čovjek i multimilijunaš, doputovao je jučer u London gdje će se danas sastati s britanskim premijerom Davidom Cameronom i drugim političkim čelnicima.

Romney je bio predsjednik organizacijskog odbora zimskih Olimpijskih igara u Salt Lake Cityju 2002. koje je spasio od financijskog sloma. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene