Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestale bez traga

Misteriozni nestanak zbunjuje policiju: Gdje su majka i kći (12)?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak je pronađeno tijelo oca djevojčice.

Posebni istražitelji u potrazi su za tragovima koji bi ih doveli do majke i kćeri koje su nestale krajem prošlog mjeseca.

Pročitajte i ovo Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije Nestala Danka Ilić Objavljene najnovije informacije FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...''

Sylvia Schulze (43) i njezina 12-godišnja kći Miriam iz Drage, mirne oblasti na sjeveru Njemačke, zadnji put su viđene 22. srpnja.

Djevojčicin otac, Marco Schulze (41) posljednji je put viđen dva dana kasnije, a njegovo tijelo pronađeno je u petak u rijeci Elbi, oko 20 kilometara od obiteljske kuće. Za njega je bio privezan betonski blok i vjeruje se da je u vodi bio nekoliko dana.

Turist izazvao kaos u Puli: Prijavili njegov nestanak, a on se pijan vozikao po gradu

Njemačka policija navodno pretpostavlja da je skočio s obližnjeg mosta.

Policijski ronioci vikend su proveli u pretraživanju rijeke u nadi da će naći bilo kakav trag koji bi ih doveo do majke i kćeri. Nisu pronašli ništa osim srebrnog bicikla koji je navodno pripadao mrtvom muškarcu.

U obiteljskoj kući čini se ništa ne nedostaje, a nisu ostavljene ni poruke koje bi upućivale na bilo čije samoubojstvo, piše Sky News.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene