Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavijena velom tajne

Pojavio se i prvi pravi 'misterij' u Islamskoj državi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još uvijek nije potvrđeno je li se to uopće dogodilo, i ako jest - kako...

Navodna smrt Samanthe Lewthwaite, tzv. Bijele udovice Islamske države, ostaje obavijena velom tajne. Prema nekim ruskim informacijama, Lewthawithe je umrla 'sporo i u agoniji'. Tvrdnje da se borila na ukrajinskoj strani odbačene su kao ruska propaganda.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo

Ipak, novinar Aleksej Toporov, koji podupire pobunjenike u istočnoj Ukrajini, tvrdi kako je 'skončala na loš način'.

Toporov tvrdi upravo kako se Bijela udovica borila na ukrajinskoj strani kao snajperistica koja je ubila velik broj proruskih separatista, piše Mirror.

Ubijena najozloglašenija žena Islamske države?

Ne postoje nikakve snimke njena tijela, a Velika Britanija, čija je državljanka, traži dokaze da ju je ubio metak snajpera proruskog separatista, kao što javlja moskovska agencija Regnum.

Samantha Lewthwaite jedna je od najtraženijih žena u svijetu. Bila je udana za jednog od londonskih bombaša (7. srpnja 2005.). Početkom ove godine otišla je u borbu u Islamsku državu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene