444273
444273
444273
444273
444273

PREPORUKA MINISTRA 'Ako ne morate, ne putujte u Muenchen'

  • , 22.07.2016., 21:39
  • Autor:
  • komentara

Za Novu TV napad u Njemačkoj komentirao je tehnički ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač.

 
 
 
 
Miro Kovač: 'Ako ne morate, ne putujte u München' (VIdeo: Izvanredne vijesti Nove TV)
Miro Kovač: 'Ako ne morate, ne putujte u München' (VIdeo: Izvanredne vijesti Nove TV)

'Još nemamo nikakvu potvrdu o hrvatskim državljanima koji su ranjeni ili stradali. Naš generalni konzulat u Münchenu je u kontaktu sa policijom u Münchenu. Mi primamo sve informacije o osobama koje su stradale u ovom, izgleda, terorističkom napadu. Tako barem naznačuje münchenska policija.

'Što se nas ovdje u Hrvatskoj tiče, preporuka je da se ne putuje sada u München, ako se ne mora, ako nisu izvanredne situacije. Mi ćemo tijekom večeri ponovno objaviti brojeve telefona dežurnog i u Münchenu i u Zagrebu našeg stalnog Povjerenstva za krizne situacije kako bi se naši državljani mogli informirati o stanju u Münchenu', rakao je tehnički ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač za Novu TV.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se