Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Često fotografirana na svom biciklu

Ministrica financija se hvalila da nema automobil pa kažnjena zbog prebrze vožnje

Chrystia Freeland
Chrystia Freeland Foto: Afp
Kanadska ministrica financija Chrystia Freeland, koja kaže da ne posjeduje automobil, kažnjena zbog prebrze vožnje.

Ministrica financija Chrystia Freeland, strastvena biciklistica koja kaže da ne posjeduje automobil, kažnjena je s oko 184 eura zbog prebrze vožnje u svojoj rodnoj pokrajini Alberti u Kanadi.

Freeland je uhvaćena kako vozi 132 km/h između gradova Grande Prairie i Peace River i u potpunosti je platila kaznu, rekla je njezina glasnogovornica Katherine Cuplinskas.

Pročitajte i ovo Vrućina opasno vrijeme Hrvatska na udaru toplinskog vala! Vrhunac stiže, ali popodne će biti pljuskova i grmljavine: Provjerite gdje će trebati kišobrani

Cuplinskas nije rekla kada se incident dogodio i koliko je brzina bila ograničena na tom dijelu ceste. Maksimalno ograničenje brzine na autocestama Alberte je 110 km/h, piše Reuters.com.

Pročitajte i ovo Poruka pred školom u Beogradu Počinio strašan masakr Ovdje će dječak masovni ubojica nastaviti školovanje: Nema zgradu ni učionice, čeka ga 80 nastavnika...

"Činjenica koja još uvijek šokira mog tatu je da ja zapravo ne posjedujem auto", rekla je novinarima prošlog mjeseca. "Hodam, vozim se podzemnom željeznicom. Moja djeca hodaju i voze bicikle i voze se podzemnom željeznicom – to je zapravo zdravije za našu obitelj", rekla je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene