Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovornost preuzeli anarhisti

Ministrica dobila prijeteće pismo s metkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanskoj ministrici pravosuđa Paoli Severino poslano je prijeteće pismo s metkom, objavio je njezin glasnogovornik, nekoliko dana pošto je pismo-bomba eksplodiralo u poreznoj upravi u Rimu ranivši dužnosnika.

Dva metka i prijeteća poruka također su poslani gradonačelniku talijanskoga glavnog grada Gianniju Alemannu.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju

Policijski pirotehničari pronašli su dvije gotovo istovjetne omotnice u uredu za razvrstavanje pošte prije nego su stigle do odredišta.

Policija je pojačala sigurnosne mjere pošto je skupina talijanskih anarhista preuzela odgovornost za dva pisma-bombe poslana prošli tjedan.

Prvo, poslano izvršnom direktoru Deutsche Bank Josefu Ackermannu, otkriveno je u srijedu prije nego je otvoreno. Drugo je eksplodiralo u petak u rukama šefa talijanske porezne uprave u Rimu koji je ostao bez dijela prsta, a ozlijeđene su mu i oči. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene