455374
455374
455374
455374
455374

Ministar srpske policije: Oružje pronađeno u blizini Vučićeve kuće je s hrvatskog i BiH ratišta

  • , 30.10.2016., 18:20
  • Autor:
  • komentara

Srpski ministar policije izvijestio je da je istraga o oružju pronađenom sinoć u blizini kuće srpskog premijera Aleksandra Vučića završena, a DNK analiza trebala bi biti poznata večeras.

 
 
 
 
Mjesto na kojem je pronađeno oružje (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL)
Mjesto na kojem je pronađeno oružje (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL)

Ministar unutarnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da je istraga o oružju pronađenom ispred obiteljske kuće premijera Aleksandra Vučića završena i da se čeka DNK rezultat.

''Kasnije večeras čekamo rezultate DNK analize te se utvrđuje može li se ta osoba usporediti s nekim iz naše baze podataka'', rekao je Stefanović.

Istragom je do sada utvrđeno porijeklo dijela naoružanja pronađenog u Jajincima nedaleko od kuće premijera, rekao je Stefanović. Otkrio je da je dio ručnog bacača pronađenog jučer u blindiranom vozilu s ratišta iz Hrvatske, a dvije bombe s ratišta iz Bosne i Hercegovine, prenosi RTS.

Naveo je da još nije poznato kada i kako je oružje tu dospjelo.

''Ovo nije stvar fizičkog, osobnog osiguranja premijera, ono je izvršno, ovo je stvar obavještajne i kontraobavještajne zaštite“, dodaje.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se