Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajno priznao ubojstva

Milijunaš ubojica povezan i s nestankom studentice iz '71.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Robert Durst slučajno je priznao ubojstva koja su godinama bila neriješena. Odbijen mu je izlazak uz jamčevinu zbog opasnosti od bijega.

Ekscentrični američki milijunaš Robert Durst, koji je slučajno priznao tri ubojstva koja su godinama bila nerazriješena, povezan je i s nestankom studentice u Vermontu 1971. godine.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Duško Tanasković na suđenju za ubojstvo Gorana Vlaovića - 5 Hladnokrvna likvidacija Ubojici sa Zrća 19 godina zatvora: Odbio doći u sudnicu na izricanje presude

Lynne Schulze imala je 18 godina kad je nestala. Durst je u to vrijeme imao trgovinu zdrave hrane u Middleburyju. Schulze je posljednji put višena 10. prosinca 1971. gofine upravo u blizini te trgovine u kojoj je kupila šljive.

'Svjesni smo povezanosti između Roberta Dursta i nestanka Lynne Schulze', priopćio je šef policije Thomas Hanley u ponedjeljak navečer. Dodao je kako je policija toga svjesna već nekoliko godina te da slijede trag koji imaju.

Milijarder koji je slučajno priznao ubojstvo prebačen na psihijatriju

I Kalifornija i New York navodno također istražuju postoji li veza između milijunaša i nekih tamošnjih slučajeva.

Durst se u ponedjeljak pojavio na sudu gdje mu je odbijen izlazak uz jamčevinu zbog opasnosti od bijega i jer predstavlja opasnost za druge.

Uhićen je 14. ožujka. Optužen je za ubojstvo Susan Berman 2000. godine, osumnjičen je i za nestanak njegove prve supruge Kathleen 1982. godine, a sudilo mu se i za ubojstvo susjeda Morrisa Blacka, ali je oslobođen optužbi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene