Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dolijao sumnjivac

Šef bande brižno sakrio milijun eura iza dvostrukog zida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci u Bariju, na jugu Italije, objavili su da su pronašli gotovo milijun eura u sitnim novčanicama prilikom premetačine kod lokalnog šefa bande osumnjičena za nekoliko zločina i krijumčarenje droge.

Novčanice su se nalazile u vakumiranim plastičnim vrećicama i skrivene iza dvostrukog zida pod prozorom, ukupno 936.000 eura, istaknula je policija u priopćenju.

Pročitajte i ovo Suđenje članovima 'Ndranghete Moćna kriminalna mreža Završilo povijesno suđenje mafiji: Jeziva svjedočanstva o brutalnim zlodjelima, sudnica u bunkeru, zvučna imena iz politike, neviđene mjere sigurnosti... Suđenje Ndrangheta kraj mega procesa Na suđenju najmoćnijoj mafijaškoj obitelji otkrivene jezive tajne: Koga su čekale kozje glave pred vratima i mrtvi štenci

Policija nije pronašla trag legalnog podrijetla svom tom novcu, vjerojatno dobivenom krijumčarenjem droge unutar kriminalne organizacije.

U prethodnoj premetačini u svibnju, policajci su već pronašli kod tog sumnjivca oko 60.000 eura u novčanicama, također brižno skrivenima u tajnim dvostrukim pregradama u zidovima.

Po lokalnim medijima, muškarac nije bio kod kuće u trenutku premetačina i još ga se traži, dok je otvorena istraga protiv vlasnika stana. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene