Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suprugina ideja

Milijarder platio prijenos eutanazije bolesnika na internetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stotine tisuća ljudi moglo je sinoć uživo gledati eutanaziju 62-godišnjeg Nikolaja Ivanisovicha koji je bolovao od tumora na mozgu.

Ukrajincu je sinoć liječnik u jednoj klinici ubrizgao 'injekciju smrti', a sve je prenosila stranica BattleCam.com. Vlasnik stranice je grčki milijarder Alki David koji je platio troškove eutanazije i od obitelji otkupio ekskluzivna prava za prijenos događaja.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu

Točna cifra nije poznata, zna se samo da se radi o šesteroznamenkastom iznosu.

Prije nego što je eutanaziran Ivanisovich je izjavio kako je zahvalan Davidu što će to omogućiti. 'Moja obitelj će moći dobro živjeti kad umrem. Neka Bog blagoslovi gospodina Davida zbog njegove velikodušnosti', rekao je, a piše Daily Mail.

Ivanisovich se odlučio na eutanaziju kada je otkrio da je njegova bolest neizlječiva, a prijenosa njegove smrti putem interneta dosjetila se njegova žena kada je upoznala Alki Davida i predložila mu ideju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene