Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najmanje 16 mrtvih

‘Milicija prodrla u kuće u Damasku i poubijala stanovnike puščanim hicima’

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 16 osoba, od kojih šest žena i troje djece, pogubila je u Damasku prorežimska milicija, javlja Sirijski opservatorij za ljudska prava.

‘Milicija je prodrla u njihove kuće u četvrti Barze i poubijala ih puščanim hicima’, potvrdio je Rami Abdel Rahman, predsjednik Opservatorija.

Među žrtvama su otac i njegovo troje djece, jedna žena i njezin sin te jedan bračni par s kćeri, objavilo je Glavno povjerenstvo za sirijsku revoluciju, mreža militanata. U srijedu su u Damasku zabilježene žrtve i među novinarima.

Pročitajte i ovo Ispaljene rakete Napad VIDEO Pet raketa ispaljeno je iz Iraka prema bazi američke vojske u Siriji Slika nije dostupna drama u siriji Eksplozija busa u Damasku: 13 ljudi poginulo i najmanje troje ozlijeđeno

>> General: Strani džihadisti nemaju velik utjecaj u sirijskoj pobuni

Jednog novinara iranske anglofone postaje Press TV ustrijelio je snajperist, a šef dopisništva televizijske postaje na arapskom Al-Alam ranjen je u srijedu u glavnom gradu Sirije, izvijestili su njihovi poslodavci.

‘Dopisnik Press TV ubijen je snajperskim hicem u glavnom gradu Sirije’, objavila je Press TV na svojoj mrežnoj stranici. Televizijska postaja Al-Alam je izvijestila da je ranjen šef njezina dopisništva u Damasku Husein Mortada. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene