Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Italiji

Mijenjao sinu pelene, umro od infarkta nad njim i tijelom ga ugušio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac je mijenjao pelenu sinu starom godinu i pol dana, ali je usred radnje dobio infarkt te je pao na dijete, ostao na mjestu mrtav i pritom tijelom ugušio sina.

Tragedija se dogodila u mjestu Carmagnola Zevio pored Verone, javlja L'essenziale. 38-godišnji Emilio Cimini patio je od pretilosti i težio je punih 130 kilograma. Pelenu je sinu mijenjao jer mu supruge nije bilo kod kuće, odnosno jer je ona bila u posjetu rodbini u Nigeriji.

Pročitajte i ovo Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

>> Nevjerojatno: Dečko joj se ugušio tijekom leta, pokraj tijela sjedila devet sati

Tijekom mijenjanja pelena, Emilio je doživio infarkt te se na mjestu srušio mrtav. Pao je na sinčića i prignječio ga tijelom te time ugušio. Sve to odvijalo se pred očima njegova druga dva sina u dobi od pet i sedam godina.

Susjedi su čuli čudnu buku iz njihove kuće i pozvonili su na vrata. Dječaci su im otvorili, ali su bili preplašeni i zapravo nisu shvatili što se dogodilo. Odjednom su počeli plakati, a susjedi su pozvali policiju kad su zatekli tragičan prizor u kući.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene