447668
447668
447668
447668
447668

SLIJEPI PUTNIK Vozači na autocesti policiji dojavili da muškarac visi ispod kamiona

Talijanska policija je na dojavu zaustavila jedan kamion na autocesti, da bi otkrili mladića iz Afganistana kako se drži za podvozje vozila.

 
 
 
 
Mjesto ispod kamiona gdje se mladić skrivao (Foto: Polizia di Stato/The Local)
Mjesto ispod kamiona gdje se mladić skrivao (Foto: Polizia di Stato/The Local)

Čak 400 kilometara mladić imigrant iz Afganistana grčevito se držao za podvozje kamiona, prije nego li ga je tamo pronašla talijanska policija. Policija je kamion zaustavila na dojavu brojnih vozača, koji su užasnuti prizorom ispod kamiona, policiju obavijestili da bi muškarac koji se nalazi ispod, svakok trenutka mogao završiti na tlu i poginuti, prenosi The Local.

Policija je unatoč velikim ljetnim gužvama na autocesti sustigla kamion nadomak grada Lazija. Kamion je zaustavljen, a mladić iz Afganistana izvučen, pri čemu su policajci otkrili da se držao za podvozje pomoću dva remena.

Policija vjeruje da je mladić proputovao na taj način od luke Brindisi, 400 kilometara udaljene od mjesta gdje je kamion zaustavljen. "Bio je iscrpljen. Prebačen je u bolnicu u Frosinoneu", priopćila je lokalna policija.

Unatoč naporu kojeg je izdržao, mladić za kojeg se vjeruje da je u svojim 20-im godinama života, otpušten je u centar za prijem migranata. No, kako je rekao da neće zatražiti azil u italiji, naređeno mu je da napusti zemlju u roku sedam dana.

Vozači kamiona čitavo vrijeme nisu bili svjesni da imaju slijepog putnika pa ih je policija nakon što je to utvrđeno, pustila da nastave put prema Španjolskoj, kamo su se zaputili iz Turske.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se