Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova analiza leta

MH370 ostao je bez goriva i spiralno pao u more?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nestali zrakoplov Malaysia Airlinesa možda se srušio u Indijski ocean u nekontroliranom spiralnom poniranju kako mu je nestalo goriva, pokazali su simulatori kraja leta.

Najnovija vijest o sudbini nestalog Boeinga 777, za kojim se traga još od ožujka, omogućila je novi uvid u moguće posljednje trenutke 239 putnika i članova posade. prenosi smh.com.au.

Pročitajte i ovo Ilustracija nove sumnje Avion s leta MH370 nestao prije gotovo 10 godina: "Vjerujem da cijelo vrijeme tražimo na krivom mjestu" Slika nije dostupna Potraga za nestalim Boeingom 777 Istražitelji će ponovno pregledati preko 30 mjesta

"Simulacija je uključivala ostanak bez goriva na desnom motoru, nakon kojeg je usljedilo i gašenje lijevog motora bez kontrole pilota", izvijestio je australski Odbor za sigurnost u prometu.

Potraga za MH370: Otkrivene skrivene tajne indijskog oceana

"Taj scenarij rezultirao je ulaskom zrakoplova u spuštajuću spiralu niskog nagiba nalijevo te rušenjem u vodu na relativno maloj udaljenosti od mjesta gašenja motora", dodaje se u priopćenju.

Istražitelji su isto tako potvrdili da potragu refokusiraju prema najnovijim satelitskim i podacima leta nestalog Boeinga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene