Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DIPLOMATI OD FORMATA

'Mentalno poremećeni starkelja' uzvratio 'malom čovjeku raketi': "Nećeš još dugo biti tu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Donald Trump je objavom na Twitteru komentirao govor sjevernokorejskog ministra vanjskih poslova pred Općom skupštinom UN-a.

Nakon što je Ri Yong Ho, ministar vanjskih poslova Sjeverne Koreje, održao govor pred Općom skupštinom UN-a, u kojem je zaprijetio SAD-u, oglasio se i američki predsjednik Donald Trump

Pročitajte i ovo Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom suda preminuo u bolnici Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom u kojoj se sudi Donaldu Trumpu Sjeverna Koreja testirala bojeve glave krstarećeg projektila lansirala i raketu Sjeverna Koreja testirala bojeve glave krstarećeg projektila

"Upravo sam čuo govor ministra vanjskih poslova Sjeverne Koreje u UN-u. Ako prenosi misli "malog čovjeka rakete", neće još dugo biti ovdje", poručio je Trump putem Twittera.

 

 

Ri Yong Ho je u svom govoru u subotu osudio ranije Trumpove prijetnje da će Sjevernu Koreju potpuno uništiti, a američkog predsjednika je nazvao poremećenom osobom i megalomanom te jednom od najvećih prijetnji miru. 

Rekao je i da je Sjeverna Koreja samo nekoliko koraka udaljena od toga da postane nuklearna sila te da neće ustuknuti zbog sankcija neprijateljskih snaga.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene