Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Obitelj bolesnu djevojku zatočila na 18 godina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija oslobodila je iz zatočeništva mentalno bolesnu ženu koju je vlastita obitelj držala zatočenu 18 godina nakon što je zatrudnjela, a nije bila vjenčana.

Maria Monaco (47) je nakon oslobađanja smještena je u napuljsku bolnicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEVIĐENA DRAMA U BEOGRADU "Gorim, gorim, spasite me!": 15-godišnjakinja gotovo ostala zarobljena u plamenoj stihiji koja je gutala stan na 10. katu Slika nije dostupna Savjetovao ga - vrač! Strašno: Zazidao djevojku i držao je zatočenu punih 8 mjeseci

Pod optužbom za otmicu i zlostavljanja uhićeni su njezina 80-godišnja majka Anna Rosa Golino, 44-godišnji brat Prisco te 54-godišnja sestra Michelina.

Policija je izjavila kako je obitelj željela kazniti trudnu ženu jer je ostala u drugom stanju neudana.

Beba koja je rođena u prosincu 1990. godine danas je 17-godišnji dječak. Nakon rođenja beba je odmah poslana dalekim rođacima koji su se brinuli o njenom odrastanju. Identitet dječakova oca je nepoznat.

Policiju su o ovom strašnom zločinu obavijestili susjedi. Zatočena žena pronađena je u neljudskim uvjetima, sklupčana u sobi na prvom katu kuće u gradiću Santa Maria Capua Vetere pored Napulja. 

Snimke na talijanskoj televiziji prikazale su u kakvom se strašnom stanju nalazi prostor u kojem je sirota žena živjela.

U sobi se od namještaja nalazio prljav krevet te nekakav madrac, a kupaonica je bila isprljana izmetom.

Policija trenutno istražuje je li mentalna bolest kod žene postojala i prije zatočeništva ili je nastala kao njegova posljedica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene