443750
443750
443750
443750
443750

GOVOR MELANIE TRUMP O KOJEM PRIČA CIJELA AMERIKA

  • , 19.07.2016., 08:41
  • Autor:
  • komentara

Supruga predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa, Melania, bila je zvijezda prve večeri konvencije republikanaca koja je održana u ponedjeljak. No, zbog govora našla se na udaru javnosti.

 
 
 
 
Govor Melanie Trump koji neodoljivo podsjeća na onaj Michelle Obama (Video: APTN)
Govor Melanie Trump koji neodoljivo podsjeća na onaj Michelle Obama (Video: APTN)

Naime, politički promatrači odmah su na Twitteru primijetili velike podudarnosti i gotovo iste rečenice u njezinom govoru kao i u onom sadašnje prve dame Michelle Obama na nacionalnoj konvenciji demokrata 2008. godine.

Evo nekih primjera:

MELANIA: Od malih nogu moji roditelji su mi naglašavali da moram teško raditi da bih postigla ono što želim u životu, da je moja riječ moja obaveza i da radim ono što govorim, da održim obećanje i da se prema ljudima odnosim s poštovanjem. Na sve to ukazivali su mi svojim primjerima u svakodnevnom životu.

MICHELLE:
Barack i ja odgojeni smo s istim životnim vrijednostima poput onih da moraš naporno raditi da bi postigao u životu ono što želiš, da je tvoja riječ tvoja obaveza, da napraviš ono što si rekao da ćeš napraviti, da se prema ljudima odnosiš s poštovanjem, pa čak i ako se ne slažeš s njima i ako ih ne poznaješ.

MELANIA:
Te životne lekcije prenosim na našeg sina, i morat će ih učiti i sve naredne generacije jer želim da djeca u ovoj zemlji znaju da su jedina ograničenja za njihova postignuća snaga njihovih snova i spremnost da ih ostvare.

MICHELLE:
Barack i ja živimo prema tim vrijednostima i prenosimo ih na sljedeću generaciju jer želimo da naša djeca - i sva druga djeca u ovoj zemlji - znaju da su jedino ograničenje za njihova postignuća i uspjehe njihovi snovi i spremnost da rade kako bi ih ostvarili.

Melania Trump, inače bivša manekenka slovenskog podrijetla, prije nego što se obratila na konvenciji republikanaca, za NBC 'Today' je kazala kako je sama pisala govor te da je imala 'vrlo malu pomoć sa strane', piše Business Insider.


 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se