Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostaje u New Yorku?

Melania Trump ipak neće preseliti u Bijelu kuću?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasnogovornik Donalda Trumpa kazao je u nedjelju da su Donald i Melania Trump zabrinuti zbog mijenjanja škole za njihova sina Barrona, čime se, čini se, potvrđuje da će buduća prva dama ostati živjeti u New Yorku umjesto da pođe sa suprugom u Washington.

"Naravno, komplicirano je promijeniti školu sinu od deset godina usred školske godine", kazao je Jason Miller, direktor za komunikacije prijelazne predsjedničke ekipe Donalda Trumpa u telefonskoj konferenciji s novinarima. "Naknadno će se objaviti službena izjava", dodao je on.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 10 turističkih točaka Dok u Ljubljani kruže vicevi zbog Melanije Trump, CNN javlja o ljepotama Slovenije Slika nije dostupna TKO JE MELANIA TRUMP? Slučajni susret mladu Slovenku doveo do mjesta prve dame SAD-a

Glasnogovornik je reagirao na članak u tabloidu New York Post u kojem se tvrdi da će Melania Trump (46) i Barron (10) nastaviti živjeti u Trump Toweru na Manhattanu kako bi dijete nastavilo odlaziti u privatnu školu na Upper West Sideu barem do kraja školske godine.

I sam upitan u nedjelju o datumu useljenja u Bijelu kuću Melanie i Barrona Trumpa, izabrani predsjednik dao je kratak i dvosmislen odgovor: "Vrlo uskoro. Kad završi školu", ne navodeći radi li se o kraju školske godine ili nekom drugom roku.

Par Trump danas živi u New Yorku, na vrhu čuvenog tornja na 5. aveniji na Manhattanu. Trump nije otkrio kako namjerava organizirati život između New Yorka i Washingtona nakon 20. siječnja kad preuzme predsjedničku funkciju. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene