Obavijesti Video Pretražite Navigacija
18 ranjenih

Meksiko: Ubijeno osmero mladih ispred noćnog kluba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina naoružanih ljudi ubila je u subotu osam mladih i ranila 18 u jednom lokalu u Torreonu, u državi Cohuila na sjeveru Meksika, u zemlji u kojoj bijesni val nasilja povezan s trgovinom droge, rekao je jedan glasnogovornik lokalnog tužiteljstva.

'Osam osoba je ubijeno i 18 je ranjeno. Ubijeni i ranjeni imaju između 15 i 33 godine', rekao je taj neimenovani glasnogovornik. Četriri naoružane osobe su stigle u rano ujutro, parkirali se ispred noćnog kluba i pucali u čuvare, a zatim po lokalu, dodao je glasnogovornik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napad na granicu UN traži da Turska zadrži komunikaciju sa Sirijom Slika nije dostupna Troje mrtvih, devetero ranjenih Sirija ponovo granatirala turski teritorij, Turci bijesni

Cohuila je država koja graniči sa Sjedinjenim Državama, najvećim svjetskim potrošačem kokaina. Narkokarteli se bore za prevlast u opskrbi drogom te države i kontrolu nad krijumčarskim rutama za Sjedinjene Države. U njihovim sukobima je u posljednje tri godine ubijeno blizu 23.000 ljudi, prema službenim podacima. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene