Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promet uspostavljen

Na tisuće turista autobusima BJEŽI IZ ACAPULCA, evo zašto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tisuće turista blokiranih u Acapulcu već tjedan dana zbog nevremena u kojem je smrtno stradalo više od 100 osoba uspjelo je cestom napustiti to ljetovalište na jugu Meksika nakon djelomičnog otvaranja autoceste koja ga povezuje sa Ciudad de Mexicom.

'Broj mrtvih uzrokovan meteorološkim fenomenom porastao je s 99 na 101 mrtvu osobu', kazao je ministar unutarnjih poslova Miguel Angel Osorio Chong na konferenciji za tisak u Acapulcu.

U olujama koje su pogodile Meksiko istodobno na njegovoj pacifičkoj i atlantskoj obali stradalo je više od 200.000 osoba, a 58.531 ih je preseljeno dok od četvrtka navečer nema vijesti o helikopteru savezne policije koji je nadlijetao planinske zone na jugu.

Pročitajte i ovo Oluja Upozorenje VIDEO Pineapple Express pogodio Kaliforniju: Sve je potopljeno, a najgore tek dolazi: "Ovo bi mogla biti povijesna oluja" Oluja u Norveškoj Klimatske promjene FOTO Europsku zemlju pogodio uragan kakav mlađe generacije ne pamte: Rijetka pojava mogla bi se sve češće ponavljati

>> Meksiko: Uragan Manuel odnio najmanje 80 života

U petak je više od 4.000 turista uspjelo napustiti Acapulco u 105 autobusa, po riječima dužnosnika.

'Promet je ponovno uspostavljen na autocesti Acapulco-Ciudad de Mexico', objavilo je ministarstvo prometa na Twitteru. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene