Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misteriozna otmica

Predstavili se kao policajci pa iz kafića oteli 11 mladih osoba!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glumeći policajce, skupina otmičara, usred bijela dana iz jednog bara u Mexico Cityju uspjela je oteti najmanje 11 mladih osoba. Njihovi bližnji sada prosvjeduju na ulicama, tražeći odgovore.

Inače mirna četvrt u Mexico Cityju Zona Rosa u kojoj su smješteni uredi i restorani te 'afterwork' barovi, postala je poprište misteriozne otmice. Usred bijela dana nekoliko osoba glumeći policajce bez traga je odvelo najmanje 11 mladih osoba.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu

>> Meksiko: Smaknuti sinovi uglednih novinara

Službeno je prijavljeno 11 nestalih osoba, ali bližnji nestalih kažu da ih ima i više, čak 16. Otete osobe su u svojim 20-im godinama, ali među njima je i jedan 16-godišnjak, javlja AP.

'Govore nam da su naši bližnji nestali, da se nije radilo o policijskoj raciji, ali ništa ne rješavaju. Želimo vidjeti snimke nadzorne kamere. Želimo vidjeti tko su otmičari', rekla je Isabel Fonseca, sestra jedne od nestalih osoba koja je jučer prosvjedovala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene