Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skladište u mrtvačnici

Među truplima u mrtvačnici pronađeno 175 kg kavijara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 175 kilograma krijumčarenoga kavijara pronađeno je među truplima u mrtvačnici u jednoj bolnici u Sankt Peterburgu, objavila je u četvrtak policija drugog po veličini ruskoga grada.

'Kavijar je bio uskladišten u mrtvačnici gradske bolnice', rekao je za France Presse glasnogovornik policije Vjačeslav Stepčenko. Bio je pohranjen u velikim metalnim kutijama na kojima je pisalo 'Zračna sigurnost. Obavljena inspekcija'. Vjeruje se da 175 kilograma crvenoga i crnog kavijara potječe od ugroženih vrsta ribe.

Policija je izvijestila da su kutije s kavijarom pronađene pokraj lijesova s truplima, a uhićen je jedan poslovni čovjek i zaposlenik u mrtvačnici. Poslovni čovjek je rekao kako je dio mrtvačnice unajmio za svoje pogrebno poduzeće. Policiji je također rekao da je pronađeni kavijar bio za privatnu uporabu tijekom novogodišnjih praznika.

Tako velika količina kavijara na tržištu bi stajala pravo bogatstvo, a većina trgovine kavijarom u Rusiji zbiva se na crnome tržištu. Policija namjerava ispitati i glavnoga sanitarnog inspektora bolnice te utvrditi podrijetlo kavijara. (HINA)
 

Pročitajte i ovo Ilustracija kazneno prijavljen U Slavoniji uhvaćen Portugalac, prevozio je migrante Ilustracija za europsko tržište Prilagođeni spremnici, dogovorene rute i više od 20 paketa: USKOK podigao optužnicu protiv švercera droge

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene