Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sakrio ga u šumu

Medvjedić ipak u utočištu, vlasnik imanja u policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik imanja u Sloveniji na koje je zalutao smeđi medvjedić jučer je uhićen jer ga je odbio predati vlastima, a životinja je naposlijetku ipak odvedena u utočište.

Desetak policajaca u društvu državnih inspektora i vlasnika skloništa divljih životinja jučer je došlo na imanje Logarevih kako bi im oduzeli medvjedića. No, jedino što su mogli je uhititi vlasnika Matveža Logara jer je medvjedić Srećko bio skriven u šumi, piše 24ur.

Pročitajte i ovo Kuća, ilustracija Strog financijski plan Mladi par iz susjedstva sagradio kuću bez kredita: "Ne znam kako nam je ovo uspjelo..." Ilustracija Jači od morfija, jeftiniji od heroina Zombi droga pred vratima Hrvatske, Europa u velikom strahu

Ipak, inspektori su se nenajavljeno i drugi put pojavili na imanju kada su zatekli Srećka kod kuće. Medvjedić se sada nalazi u utočištu na Muti u Koruškoj. Sada se čeka odluka Ministarstva zaštite okoliša o Srećkovoj budućnosti, a Logarevi su zatražili pomoć od premijera Boruta Pahora. Obitelj je spremna i na varijantu da se medvediću priredi odgovarajuće sklonište u Hrvatskoj.

Podsjetimo, obitelj Matevža Logara odlučila je zadržati medvjedića kako životinja ne bi završila u utočištu. Medvjedić Srećko im je prirastao srcu i sigurni su da u smještaju koji mu je odredila vlada ne bi dobio potrebnu njegu te da bi ga za tri mjeseca usmrtili.

Logarovi su za Srećka počeli pripramati prebivalište od 900 kvadratnih metara, no slovenski Državni inspektorat izdao je rješenje o oduzimanju medvjedića.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene