Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prizori užasa

Medvjedi proždiru leševe na grobljima u Rusiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Medvjedi na sjeveru Rusije ostali su bez hrane i glad su odlučili utažiti na jednom lokalnom groblju.

Naime, u selu Vezhnya Tchova, odnosno na mjestu gdje se nalazi lokalno groblje, seljane je zaprepastio prizor medvjeda, koji zatečen kako jede ljudski leš.

Pročitajte i ovo Medvjed hara slovačkim gradom na sjeveru Slovačke VIDEO Medvjed hara gradom, proglašeno izvanredno stanje: U napadu ozlijeđeno petero ljudi Skrnavljenje erdutskog groblja - 3 Nečuveni vandalizam FOTO Policija otkrila tko je uništio groblje u Slavoniji: Rezultat istrage je za neke šokantan, za neke i tužan

>> VIDEO: 'Ruke su mi se tresle, osjetila sam medvjeda iza sebe'

Spomenuto selo nalazi se blizu arktičkog pojasa u sjevernoj republici Komi. Šokirane žene panično su vikale na viđen prizor, a medvjed je na njihovu reakciju pobjegao u šumu, prenosi ruski list Moskovsky Komsomelets.

'Poput velikog frižidera'

'U ovo doba godine su uistinu gladni, To postaje velik problem. Mnogi od njih neće preživjeti', istaknuo je Simion Razmislov, potpredsjednik lovačkog i ribolovnog društva republike Komi. Jedini način kako se medvjedi mogu otjerati, jest da ih se otjera bukom, ili da ih se upuca, rekla je Masha Vorontsova, šefica međunarodnog Zavoda za zaštitu divljih životinja u Rusiji.

Medvjedi, kaže Vorontsova, groblja doživljavaju kao lagan izvor hrane, poput velikog frižidera. 'Čitava priča je strašna. Nitko ne želi zamisliti kako mu medvjed proždire preminulog člana obitleji', zaključila je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene