Obavijesti Video Pretražite Navigacija

McCannovi oslobođeni sumnje za nestanak Madeleine?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kate i Gerry McCann, roditelji nestale djevojčice Madeleine, više nisu osumnjičeni za upletenost u njezin nestanak. Par će navodno u ponedjeljak i službeno biti oslobođen sumnje.

Prema pisanju britanskih medija McCannovi će u ponedjeljak dobiti službenu obavijest kako ne postoji ništa što bi ukazivalo na to da su upleteni u nestanak djevojčice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Samo u medijima? Osumnjičeni pedofil tvrdi da nikada nije u živo vidio Maddie Slika nije dostupna Madeleinina majka pisala da su djeca histerična i da je iscrpljuju

Prema istom izvoru, policija će objaviti kako nemaju nikakav trag o nestanku djevojčice, a slučaj će i službeno biti zatvoren.

Navodno je do otkrića došlo jer je portugalski glavni tužitelj Fernando Pinto Monteiro obećao da će slučaj Madeleine McCann dobiti zaključak baš u ponedjeljak. Izvori bliski policiji navodno tvrde kako je 'rješenje' zapravo odustajanje od istrage McCannovih.

'To je nevjerojatno. Nema nikakvih pomaka u istrazi', rekao je izvor iz ureda glavnog tužitelja.

Madeleine je imala tri godine kada je nestala iz apartmana u Portugalu. Istraga ni nakon 441 dan nakon nestanka nije dala nikakve rezultate.

'Kate i Gerry žele nastaviti tražiti svoju kćer i sa sebe skinuti teret optužbi da su krivi za njezin nestanak', rekao je njihov glasnogovornik Clarence Mitchell.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene