Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova nada

'Nedostatak dokaza najbolji je dokaz da je Maddie živa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je prekapala lokacije oko Praie da Luz gdje je Maddie nestala 2007. godine, no to je, kažu, samo prvi dio nove potrage.

Roditelji nestale Maddie McCann vjeruju kako je nedostatak dokaza u zadnjoj potrazi za njihovom kćerkom, a policija je prekopavala teren oko mjesta gdje je nestala, upravo najbolji dokaz da bi ona još mogla biti živa.
 

Pročitajte i ovo Grupa azijskih imigranata sjedi na klupi u Sao Teotoniju Važan primjer Zemlja emigranata postala je useljenička destinacija: ''Novac je dobar, posao je dobar i budućnost je dobra'' Slika nije dostupna Zbog klevete Maddie McCann: Portugalski istražitelj mora platiti 500.000 eura roditeljima

Kate i Gerry kažu kako su 'vrlo zadovoljni' s potragom u Praia da Luz koja se odvija posljednjih deset dana, prenosi Sky News.
'Ohrabreni smo time što, usprkos intenzivnoj potrazi, nije pronađen niti jedan trag koji bi ukazivao na Madeleine i to samo još više učvršćuje naše uvjerenje da je živa', izjavio je bračni par McCann.

Majka objavljuje drugu knjigu kojom financira potragu za Maddie

Policajci iz Velike Britanije zajedno s portugalskim kolegama pretraživali su i prekapali teren oko Praie da Luz gdje je Madeleine nestala još 2007. godine. Ističu kako je riječ samo o prvoj fazi nove potrage koja je pokrenuta na zahtjev britanske policije.
 

Tri pretrage terena rezultirale su sa 41 sumnjivom mikro-lokacijom na kojima su uzeti uzorci tla. Također su se pojavile i nepotvrđene informacije kako je Scotland Yard dobio dopuštenje portugalske policije kako bi ispitao tri sumnjive osobe u vezi nestanka malene Maddie.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene