Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teorija francuskog analitičara

'Masakr u Alpama gotovo sigurno izvela balkanska mafija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski analitičar tvrdi da sve više dokaza upućuje na to da je masakr u Alpama izvršen s potpisom balkanskog podzemlja.

Teoriju da je za prošlomjesečno smaknuće iračkih supružnika al Hilli u francuskim Alpama odgovorna srpska mafija u utorak je reaktualizirao analitičar pariškog Centra za prevenciju kriminala, koji je beogradskom 'Blicu' rekao kako je sasvim izvjesno da plaćeni ubojica dolazi iz balkanskog podzemnog miljea.

Pročitajte i ovo Srna Bijuk, reporterka Dnevnika Nove TV stravičan zločin Žena ranjena u Bjelovaru stabilno, susjedi su u šoku: "Bili su dobro, a čuli smo što se dogodilo kad je stigla policija..." Ilustracija osumnjičeni su uhićeni Na turiste pucano iz vatrenog oružja, četvero mrtvih. Oglasio se i premijer: "Šokirani smo!"

>> Oko obitelji ubijene u Francuskoj motao se sumnjivi Balkanac?

'Francuska policija za sada može samo naslućivati kojoj je državi u interesu bila surova likvidacija obitelji naturaliziranog Britanca Saada al Hillija. U filmskoj sačekuši ubijeni su Saad, njegova supruga Iqbal te još dvoje ljudi, ali svi s po dva hica u glavu, što upućuje na ubojičinu vojnu obuku. Vještačenjem je dokazano da je koristio jugoslavensku verziju automatskog pištolja 'Škorpion', zbog čega se sve češće tvrdi da je riječ o plaćeniku iz srpskih mafijaških krugova', objašnjava analitičar.

Sličnu je teoriju nedugo nakon masakra u britanskom 'The Weeku' iznio i kolumnist Crispin Black.

Svim ovim indicijama unatoč, francuska policija još nije potvrdila da je uistinu riječ o nekom balkanskom plaćeniku. Istraga se nastavlja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene