Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kriminalno djelo ili bombaš samoubojica?

Maroko: U eksploziji u kafiću Marakešu najmanje 15 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jakoj eksploziji u jednoj kavani u središtu Marakeša u četvrtak je poginulo najmanje 15 ljudi, a 20 ranjeno rekao je jedan službeni izvor koji sumnja da se radi o kriminalnom djelu.

'Među žrtvama su ljudi raznih nacionalnosti i prema prvim podacima čini se da se radi o kriminalnom djelu', rekao je taj izvor.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama

No, dva stanovnika Marakeša koji su bili u blizini trga agenciji Reuters su rekli da je napad izveo bombaš samoubojica. Nitko, međutim, još nije preuzeo odgvornost za napad.

Eksplozija se dogodila u kavani Argana na poznatom trgu Jemaa el-Fna u središtu Marakeša, jednom od glavnih turističkih odredišta u gradu.

Među žrtvama je i nekoliko turista, kazao je policijski dužnosnik Marakeša koji nije rekao radi li se o mrtvima ili ranjenima. Ukupno je smrtno stradalo deset stranaca.

Jedan očevidac je telefonom rekao da je u ekploziji uništen cijeli prvi kat kavane. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene