Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjetila ga obitelj

Mandela treću noć u bolnici, bez novih informacija o njegovu stanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši južnoafrički predsjednik Nelson Mandela proveo je treću noć u bolnici u koju je primljen u 'zabrinjavajućem stanju', a novih informacija o njegovom zdravstvenom stanju nema.

U ponedjeljak ujutro nije bilo novih informacija o njegovu zdravlju, a ured predsjednika još od njegove hospitalizacije nije objavio nikakve informacije, što se može pripisati i njegovu stanju, koje je kod prijema u bolnicu bilo "zabrinjavajuće, ali stabilno".

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

>> Nelson Mandela u bolnici u ozbiljnom stanju

Novinari javljaju da je obitelj dva puta posjetila bivšeg predsjednika u bolnici u Pretoriji gdje se pretpostavlja da je zbrinut, dok službeni izvori odbijaju objaviti u kojoj se bolnici nalazi. Stanovnici zemlje mole za njegov oporavak, ali i za dostojanstven kraj njegova života.

Heroj borbe protiv apartheida, dobitnik Nobelove nagrade za mir 1993., Mandela će 18. srpnja imati 95 godina. U dvije i pol godine to je njegova četvrta hospitalizacija zbog problema s plućima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene