Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u beogradu

Maloljetnica ručnikom ugušila svoje novorođenče

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novorođena beba stara svega dva dana, pronađena mrtva u jednom beogradskom stanu, a tamošnji mediji prenose kako je dijete zapravo ubijeno te da je zločin počinila njegova maloljetna majka.

Bebu je rodila 17-godišnja djevojčica, piše Alo te ju je prije dolaska policije ručnikom ugušila i sakrila u vreću. Maloljetna djevojka bebu je rodila prekjučer, a policiju je o nečem čudnom u stanu na Bulevaru Zorana Đinđića na broju 90, upozorila anonimna osoba, telefonskom dojavom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bez milosti Bush priznao da bi bebu Hitlera ubio bez pardona Slika nije dostupna Strava u Bonnu Pronašao mrtvo novorođenče pod kotačima svojeg kamiona

>> Sama rodila i ostavila bebu na tavanu

Policija dugo nije mogla pronaći ubijeno novorođenče, a ekipa Hitne pomoći, kad je beba pronađena, mogla je samo ustanoviti smrt na licu mjesta, no odmah su uvidjeli kako smrt nije nastupila prirodnim putem, a da se radi o čedomorstvu, potvrdila je jučer i policija, nakon nalaza obdukcije. što je djevojčicu potaklo da ubije vlastito novorođenče, policija još uvijek nije utvrdila, no stanari zgrade ostali su šokirani.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene