Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najpoznatiji prorok

Malezijska vlada unajmila vrača: Boeing još uvijek leti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prorok koristi dalekozor od bambusa i rašlje.

Šest dana nakon nestanka zrakoplova Boeing B777-200 kompanije Malaysia Airlinesa sve je manje nade da je 227 putnika i 12 članova posade još uvijek među živima. U potragu za nestalim avionom u ponedjeljak se čak uključio i malezijski bomboh, odnosno šaman ili vrač kojeg je, piše Time, angažirao visoki vladin dužnosnik.

Pročitajte i ovo Prelet MiG-21 aviona Iznad Barentsovog mora Bliski susret na ruskoj granici: Rusi tvrde da su presreli dva američka bombardera Ilustracija Stečaj Geofota Avion Sanaderova suradnika ide na dražbu

FOTO Kineska državna agencija javlja: Satelit vjerojatno locirao nestali zrakoplov

Ibrahim Mat Zin poznat kao Raja Bomoh Sedunia Nujum razmahao se u zračnoj luci u Kuala Lumpuru u pokušaju demonstriranja svojih ''vizija''.

'Ili još uvijek leti ili je pao u more', pitijski je ustanovio najpoznatiji prorok na otoku koji za 'nebeske uvide' rado koristi alate poput 'dalekozora od bambusa' i konvencionalnih rašlja.

Njegov pokušaj otkrivanja sudbine nestale letjelice ismijan je na svim društvenim mrežama, a bolji tretman nije dobila niti malezijska vlada koja ga je navodno unajmila. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene