Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije mu uspjelo

Majstor pokušao prevesti kamion od 100 tona preko mosta s ograničenjem od 15 tona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S kamionom koji je težio više od stotinu tona, jedan je kineski vozač pokušao prijeći most na kojem je ograničenje težine 15 tona.

Privremeni čelični most na gradilištu u Šangaju srušio se nakon što je preko njega pokušao prijeći kamion, javlja CCTV, prenosi APTN.

Pročitajte i ovo Božo Petrov "Izbrisat će Hrvate" Petrov se obrušio na HDZ: "Protiv smo da se Hrvate šalje u inozemstvo, a dovodi svjetsku sirotinju" Hrvatski sabor i Europski parlament izbori 9. lipnja Ovo je goruće pitanje Europske Unije, a hrvatski kandidati za europski parlament slažu se oko jednog pitanja

Nesreća se dogodila na cesti Kangshen u distriktu Pudong. Srećom, nitko nije ozlijeđen, ali je prometnica zatvorena, a preusmjeravaju se i brodovi koji plovili ispod mosta.

Čelični se most pod težinom kamiona raspolovio na dva dijela. Kamion je visio na južnom kraju mosta, i njegov teret je pao u vodu.

Privremeni most je sagrađen s limitom od 15 tona, a pokraj njega stoji jasna oznaka kojom se na to upozoravaju vozači. Vozač kamiona rekao je da nije primijetio znak s upozorenjem o težini. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene